Валіза Heys Charge-A-Weigh ll (S) Black (10131-0001-21) (Артикул#929248)

Бесплатная доставка "Новой почтой"
Валіза Heys Charge-A-Weigh ll (S) Black (10131-0001-21)
Доступность: Нет в наличии
Данный товар недоступен к заказу или снят с производства
Heys Производитель: Heys
Оплата заказа по Киеву и Украине
Все товары сертифицированы

Гарантируем 100% подлинность товара!

Гибкая система скидок
Система дополнительных скидок и предложений
СКИДКА - на товары со стикером "доллар"

Скидка 10% от цены на товары у которых есть стикер "доллар"

4 530.00 грн

Серія валіз Charge-A-Weigh ll від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль та сміливість геометричного візерунка. Матове металеве оздоблення надає елегантного зовнішнього вигляду та допомагає запобігти появі подряпин і потертостей на поверхні. Виготовлений із композитного полікарбонату: легкий, міцний та ударостійкий матеріал, що використовується при виробництві куленепробивного скла.

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право з метою безпеки доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA. Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту ручки, що висовується для додаткової зручності та комфорту користувача.
Валіза оснащена чотирма повноповоротними колесами Spinner з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що сприяє плавному руху і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. 

Особливості:

  • Вбудовані цифрові ваги у верхній ручці для перенесення та зважування вашого багажу на ходу. Включаєте кнопку живлення на вагах, чекаєте появи нуля і піднімаєте багаж. Коли він видає звуковий сигнал, вага фіксується і ви можете бачити значення на екрані. У комплекті з валізою є пара батарейок LR44, які включені в ручку і знаходяться всередині валізи.
  • Чотири незалежні колеса, які обертаються на 360° та виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану.
  • Заряджайте електронні пристрої за допомогою вбудованого USB-порту для заряджання * (*Зовнішній акумулятор не входить до комплекту).
  • Дана модель оснащена переднім відділенням із зручним доступом та м'якою кишенею для ноутбука, в якому можна розмістити широкоекранний ноутбук з діагоналлю до 15,6 дюймів.
  • Об'єм: 38 л.
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка із фіксатором на два положення.
  • Ручки з гелевою вставкою у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на блискавці.
  • Валіза розділена перегородкою на блискавці на два основних відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці.
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
  • Матеріал внутрішньої підкладки - сатин: щільна, еластична, зносостійка тканина. М'якість та блиск її часто порівнюють із шовком. Завдяки особливому плетиву ниток, сатин має підвищену міцність.
4 530.00 грн

Бренд Heys
Вага 3 кг
Гарантія 5 років
Колір Black
Країна реєстрації бренду Канада
Країна-виробник товару Китай
Матеріал Polycarbonate Composite
Об'єм, л 38
Особливості На 4-х колесах <br />З кодовим замком
Розміри 53 x 39 х 21 см
Тип Валізи
4 530.00 грн

Написать отзыв

Остались вопросы?

Если у вас есть вопросы или нужна скидка на товар!  Напишите нам на почту

Задать вопрос

Помочь найти?

Если вы не нашли то, что искали, воспользуйтесь поиском по магазину

Товары со скидкой

Ознакомиться и посмотреть можно здесь, на нашем сайте!

Смотреть акции